Allergie informatie: Thaise garnalensoep, tom yam kung
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 rode spaanse peper
- 10 centimeter laoswortel
- 1 stengel sereh, citroengras
- 1 citroen
- 4 deciliter kokosmelk
- 4 deciliter visbouillon
- 2 eetlepel nam pla, thaise vissaus
- 1 deciliter slagroom
- 150 gram gepelde kreeftgarnalen
- zout
Meer Recepten
- Thaise kipcurry
Met kipfilet, rode currypasta en gember uit Thailand
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - aafie26 - Thaise kippensoep
Met kip, kokosmelk en sereh uit Thailand
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Soepen - hfbrons - Pittige komkommersalade met Thaise vissaus
Met komkommer, thaise vissaus en rode peper uit Thailand
4 porties - 25 minuten
Bijgerechten - cannet - Zalm met salsa van gegrilde ananas
Met zalm, ananas en gele rijst uit Thailand
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gbvm - Gele Kerriepasta
Met chilipepers, sereh en kardemom uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Sambals - 34533
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Thaise garnalensoep, tom yam kung
- Allergieen informatie