Allergie informatie: Sperziebonensoep met Parmezaanse kaas en een garnituur van katenspek
Terug naar het receptIngrediënten
- 25 gram boter
- 225 gram afgehaalde sperziebonen
- 1 teentje knoflook, geperst
- 4½ deciliter groentebouillon
- ½ liter room
- zout
- vers gemalen zwarte peper
- 50 gram katenspek in reepjes
- 40 gram Parmezaanse kaas
- 2 eetlepel gehakte peterselie om te garneren
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk