Allergie informatie: Spaanse vissoep Zarzuela
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 grote rauwe gamba’s
- 1 klein portie mosselen
- 250 gram roodbaars, kabeljauw of schelvisfilet
- 1 inktvisje
- 4 deciliter witte droge wijn
- 1 ui
- 1 rode paprika
- 6 grote tros tomaten (niet van die “wasserbomben”)
- 1 eetlepel tomatenpuree
- broodkruim van 1 snee witbrood
- 25 gram amandelen
- 1 teentje knoflook
- 0,5 Spaanse peper
- 1 envelopje saffraan
- 1 borrelglaasje cognac
- 2 blaadjes laurier
- 1 bosje peterselie
- 1 theelepel citroensap
- 4 eetlepel lichte olijfolie
- zout
- peper
Meer Recepten
- Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Meloensalade met bite
Met galiameloen, spek en spaanse peper uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Salades - azuro - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr - Thaise mosselen
Met mosselen, spaanse peper en currypasta uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - spikey1 - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Spaanse vissoep zarzuela
- Allergieen informatie