Allergie informatie: Soto Ajam
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 stuks kip, in kleine stukken
- 2 liter water
- 2 stuks ui, in ringen
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 1/2 theelepel djahe
- 3 stuks salamblad
- 1 theelepel ketjap asin
- 100 gram gare eiermie
- 100 gram taugeh
- 2 eetlepels gebakken uitjes
- 1 kopje fijngesneden selderij
- 1 kopje fijngesneden prei
- sambal ketjap
- zout
- peper naar smaak
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Soto ajam
- Allergieen informatie