Allergie informatie: Soto ajam
Terug naar het receptIngrediënten
- kip (met bot), totaal ongeveer 1,5 kilo
- dunne mie (100 gram), gekookt
- knoflook
- djahé (gember)
- sereh (citroengras)
- koenjit (kurkuma)
- ketoembar (korianderzaad)
- bouillonblokje (kip)
- limoen
- voor de garnering:
- gesneden lente-ui
- taugé
- hardgekookte eieren
- gekookte en gesneden aardappelen
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Soto ajam
- Allergieen informatie