Allergie informatie: Soep van doperwten met mozarella
Terug naar het receptIngrediënten
- 900 gram diepvries doperwten
- 1 blokje kippenbouillon (11 gram)
- 100 milliliter slagroom
- 1 eetlepel wasabi pasta
- 1 theelepel Thaise rode curry (conimex kruidenpasta)
- ± 15 bolletjes zwarte peper
- 2 bollen mozzarella
- 1 bakje alfalfa
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Campingkost
Met rosti, wortels en doperwten en smac uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Hoofdgerechten - Leon10e - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Soep van doperwten met mozarella
- Allergieen informatie