Allergie informatie: Sajoer Godok Snijboon
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram snijbonen
- 1 stuks prei
- 2 teentjes knoflook
- 2 stuks ui
- 5 stuks petehbonen
- 1/2 plak tempeh
- 2 stuks daon salam
- 2 theelepels laos
- 2 eetlepels ketjap
- 1 theelepel sambal trassi
- 1,5 kopje dikke santen
- 1 theelepel bouillonpoeder
- zout en peper naar behoefte
Meer Recepten
- Petjel Godok (gekruide rundvlees met kokos)
Met runderlappen, santen en pepers uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - jaccor - Sajoer kari bogor (bouillon met rundvlees, groente en kerrie)
Met runderlappen, wortels en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Soepen - jaccor - Sajoer boontjes met tofu en taugé
Met tofu, tauge en sperziebonen uit Indonesie
2 porties - 30 minuten
Groentegerechten - gdamwijk - Sajoer tofu met boontjes
Met tofu, sperziebonen en kokosmelk uit Indonesie
2 porties - 30 minuten
Groentegerechten - gdamwijk - Gemengde groenten op Thaise wijze
Met sperzieboontjes, rode paprika en sajoer lodeh mix uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Groentegerechten - louca
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Sajoer godok snijboon
- Allergieen informatie