Allergie informatie: Runderbouillon met kaastortellini
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pot runderbouillon met vlees
- 1 theelepel olijfolie
- 1 klein uitje
- 1 bouillontablet
- 200 gram verse tortellini met kaasvulling
- 2 eetlepels peterselie
- 8 deciliter water
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Runderbouillon met kaastortellini
- Allergieen informatie