Allergie informatie: Rucolasoep met paling en zalmsnippers
Terug naar het receptIngrediënten
- 25 gram boter
- 3 gesnipperde sjalotjes
- 1 teentje knoflook, gepeld en kleingesneden
- 8 deciliter visbouilllon (tablet)
- 150 gram rucola of waterkers
- 125 gram slagroom
- 100 gram palingfilet, in reepjes gesneden
- 100 gram Noorse zalm, in reepjes gesneden
- 1 citroen, in 4 parten
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Rucolasoep met paling en zalmsnippers
- Allergieen informatie