Allergie informatie: Roos van gandaham en zalm op een spiegel van gazpacho
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 plakken zalm
- 8 plakken gandaham
- gerookte knoflook
- citroensap
- notenolie
- groene en rode krulsla
- peper en zout
- dille
- Voor de gazpacho:
- 1 komkommer
- 3 vleestomaten
- 1 liter bouillon
- 1 ui
- 3 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 1/2 groene paprika
- tomatenpuree
- dille
- dille azijn
- notenolie
- peper en zout
- tabasco
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Roos van gandaham en zalm op een spiegel van gazpacho
- Allergieen informatie