-
Het allermooiste effect krijg je wanneer je de prei, na het koken, in een zeef doet en met een lepel zoveel mogelijk er door heen wrijft. Voldoende room en kerrie garanderen een prachtige, zijdeachtige glans en heerlijke tedere smaak, op horeca-niveau...ik was zelf erg verrast
Dirk gaf dit recept 5/5 sterren
-
Erg lekker volgens mij! ga het morgen proberen! ben benieuwd!
Noemi gaf dit recept 5/5 sterren
-
Zojuist de soep gemaakt, lekker hoor!
Proeverij gaf dit recept 5/5 sterren
-
Aardappeltje erbij, wat extra kerriepoeder en vissaus inplaats van zout ... keilekker.
Joost gaf dit recept 5/5 sterren
-
Een eenvoudige soep met een lekkere smaak. Serveren met afbakbroodjes besmeerd met roomboter en dun gesneden ham!
Mario Emmink gaf dit recept 5/5 sterren
-
"De soep is lekker van smaak maar ik vind dat het nogal waterig is"
Kook/pureer een aardappel in blokjes mee, dat geeft de soep een beetje meer body.
Piejoeper gaf dit recept 5/5 sterren
-
Lekker en vooral makkelijk!
Tien gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik vond deze soep erg lekker! Ik ben alleen het fruiten vergeten, maar voor de rest smaakt de soep heerlijk!
Henny gaf dit recept 4/5 sterren
-
De soep is lekker van smaak maar ik vind dat het nogal waterig is.
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren