Allergie informatie: Romige mosselsoep
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui
- 1 kilo mosselen
- 1 theelepel tijm
- 1 laurierblad
- 4 deciliter cider
- 500 gram prei
- 20 gram boter
- 1,5 eetlepel bloem
- 2 deciliter room culinair
- 1,5 eetlepel mosterd
- cayennepeper
- zout
- peper
- 2 eetlepels peterselie
Meer Recepten
- Kabeljauwfilet met fris-romige citroensaus
Met kabeljauw, citroensaus en noorse garnalen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Romige Oranjedroom-smoothie
Met perziken, mango en sinaasappel uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Smoothies - bettyvandijk - Zalm met salsa van gegrilde ananas
Met zalm, ananas en gele rijst uit Thailand
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gbvm - Romige mandarijn met hulp sapcentrifuge
Met nectarines en mandarijne uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Cocktails zonder alcohol - bettyvandijk - Strakke blik cocktail
Met sinaasappels, appel en wortelsap uit Nederland
3 porties - 15 minuten
Cocktails zonder alcohol - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Romige mosselsoep
- Allergieen informatie