Allergie informatie: Romige doperwtensoep met kervel en peterselie
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram diepvries doperwten
- 3 sjalotjes
- 10 gram boter
- 2 takjes peterselie
- zout
- 2 deciliter water
- 0,5 liter bouillon van 1 tablet
- 20 gram extra boter
- 0,5 deciliter room
- 1 eetlepel kervel
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Romige doperwtensoep met kervel en peterselie
- Allergieen informatie