Allergie informatie: Pittige vissoep
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel olijfolie
- 3 teentjes knoflook
- 2 rode uien
- 3 vleestomaten
- 9 deciliter visbouillon
- 1/2 theelepel paprikapoeder
- flinke mespunt saffraanpoeder
- 1 mespunt kurkuma
- 300 gram kabeljauwfilet of andere vissoorten, liefst magere vis.
- peper en zout.
- Opmerking; als u saffraanblaadjes gebruikt, deze 30 min. in de bouillon laten trekken. Dan de bouillon zeven en het recept volgen.
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Pittige vissoep
- Allergieen informatie