Allergie informatie: Pittige Thaise kippensoep
Terug naar het receptIngrediënten
- bosje verse koriander
- 2 rode Thaise pepers
- 1,25 liter kippenbouillon
- 1 stengel citroengras, grof gehakt
- 2,5 centimeter verse gemberwortel, geschild en in schijfjes
- 2 middelgrote, rijpe tomaten
- 2 kipfilets (ca. 175 gram per stuk)
- 3 bosuitjes, in ringetjes
- 50 gram verse doperwtjes
- 50 gram sugar snaps, overlangs gehalveerd
- 1 eetlepel Thaise vissaus
- 1 eetlepel tamarindepuree
- sap van 1 limoen
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor - Kippensoep met courgette
Met pakje kippensoep, courgette en kipfilet uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Pittige thaise kippensoep
- Allergieen informatie