Allergie informatie: Pastinaaksoep
Terug naar het receptIngrediënten
- 900 gram pastinaak
- 50 gram boter
- 1 ui, gehakt
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 2 theelepel gemalen komijn
- 1 theelepel gemalen koriander
- 1,2 liter hete kippenbouillon
- 1,5 deciliter slagroom
- zout en versgemalen peper
- voor de garnering:
- bieslook of peterselie (fijngehakt) of croutons
Meer Recepten
- Wortel/pastinaaksoep met gember
Met wortelen, pastinaak en groentebouillon uit Belgie
6 porties - 30 minuten
Soepen - ik* - Wortel (pastinaak)/sinaasappelsoep
Met wortel pastinaak, sinaasappel en aardappel uit United Kingdom
4 porties - 40 minuten
Soepen - mirjamopdekist - Broccoli/pastinaaksoep met garnalen
Met broccoli, pastinaak en garnalen uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Soepen - browney
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Pastinaaksoep
- Allergieen informatie