Allergie informatie: Maïssoep met chorizo en bosui
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 deciliter gevogeltebouillon
- 4 deciliter slagroom
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 600 gram maiskorrels (uit blik)
- 1 ons gesneden chorizoworst
- 1 bosje bosuitjes
- klontje boter
- bindmiddel (allesbinder of maïzena)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Maïssoep met chorizo en bosui
- Allergieen informatie