Allergie informatie: Koninklijke soep
Terug naar het receptIngrediënten
- bouillon
- 2 tomaten
- 80 gram spinazie
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 2 courgettes
- 2 liter water
- 2 worteltjes
- 1 takje peterselie
- 2 aardappels
- 1 theelepel olijfolie
- 2 stengels bleekselderij
- 0,5 eetlepel zout
- 2 tabletten kruidenbouillon
- 4 eieren
- 6 eetlepels maisgriesmeel
- 2 snufjes zout
- 4 eetlepels parmezaanse kaas
- boter om te bakken
- 2 kroppen krulandijvie, grofgehakt
- 2 tenen knoflook, fijngesneden
- zout
- peper na smaak
- 150 gram scamorza kaas om af te maken of andere zachte kaas
Meer Recepten
- Vlaamse soep
Met prei, aardappel en spek uit Belgie
2 porties - 30 minuten
Bijgerechten - eds - Champignons-tauge soep
Met champignonsoep, tauge en ham uit Nederland
2 porties - 5 minuten
Soepen - avdwijngaard - Kip met salami soep
Met kippensoep zakje, salami en gele paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Soepen - Suzzie - Oranje soep
Met koninginnesoep, rundergehakt en chilipeper uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Soep met Kippenbouten
Met kip, sperziebonen en doperwten uit Ecuador
2 porties - 50 minuten
Soepen - donata
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Koninklijke soep
- Allergieen informatie