Allergie informatie: Koninginnesoep met zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 liter kippenbouillon
- 30 gram boter
- 30 gram bloem
- 150 gram gerookte zalm, in stukjes
- versgemalen peper
- snuf nootmuskaat
- enkele druppels citroensap
- 1 eierdooier
- 1 deciliter slagroom
- 2 eetlepels fijngesneden dille
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Koninginnesoep met zalm
- Allergieen informatie