Indische pindasoep met prei

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Kook de in 10 minuten hard.
  2. Laat ze schrikken en pel ze.
  3. Hak de fijn.
  4. Snipper intussen de gepelde en knoflook.
  5. Snijd de geschilde en gewassen in dobbelsteentjes van ca. 1 cm.
  6. Verhit de olie in een pan en bak de en de knoflook ca. 1 minuut.
  7. Voeg de toe en bak die ca. 2 minuten mee.
  8. Schenk de bouillon in een pan en voeg de aardappelblokjes toe.
  9. Breng het geheel aan de kook en laat de soep zachtjes ca. 15 minuten koken tot de gaar zijn.
  10. Roer de en de ketjap door de soep en breng op smaak met de , vers gemalen peper en een weinig zout.
  11. Dien de soep op in voor verwarmde borden en garneer het geheel met de gesneden en het fijn gehakte ei.
  12. Doe er een lekker stuk kroepoek bij.
  13. Eet smakelijk.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • groentebouillon en sambal kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pindakaas
  • groentebouillon, pindakaas, sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • groentebouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • groentebouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in bladselderij
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • groentebouillon en pindakaas kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
196 kcal
9%784 kcal
Vetten
10 g.
15%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Indische pindasoep met prei