Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indiase kerriesoep recept
Indiase kerriesoep recept

Indiase kerriesoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf de Spaanse peper en de knoflook fijn in een vijzel. Verhit de olie in een grote pan en fruit de uisnippers glazig in ca. 3 minuten. Voeg knoflook-peperpasta en de reepjes kip toe en roerbak tot de kip lichtbruin is. Voeg de bouillon, rijst, koriander, kerriepoeder, kardemomzaadjes, kruidnagels en kaneel toe. Breng de soep aan de kook en laat ca. 30 minuten. zachtjes koken. Verwijder het kaneelpijpje, kardemomzaadjes en de kruidnagels. Roer de geraspte kokos, slagroom en citroensap door de soep en laat hem door en door warm worden. Breng op smaak met zout.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit indiase kerriesoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Indiase kerriesoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Onlangs gemaakt voor een verjaardag! alleen maar positieve reacties. Lekker pittig door die peper. Is vega ook lekker, i.p.v. kippenbouillon heb ik groentebouillon toegevoegd en ook zonder kipfilet.
    Bezoeker gaf dit recept op 3 september 2011 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven