Allergie informatie: Indiase kerriesoep
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui, gesnipperd
- 3 knoflookteentjes
- 1 rode Spaanse peper
- 250 gram kipfilet, in reepjes
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 1 liter kippenbouillon
- 50 gram rijst
- 0,5 eetlepel gemalen koriander (ketoembar)
- 1,5 eetlepel kerriepoeder
- 2 kardemomzaadjes
- 2 kruidnagels
- 1 kaneelstokje
- 50 gram geraspte kokos
- 125 milliliter slagroom
- 3 eelepels citroensap
- zout
Meer Recepten
- Kip Madras (wereldgerecht)
Met kipfilet, kip madras en paprika uit India
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - robertleinenga - Curry van bloemkook met kokosmelk
Met currypasta, bloemkool en kokosmelk uit India
4 porties - 20 minuten
Roerbakgerechten - jodiaanstoot - Indiase linzensoep
Met kipfilet, linzen en runderbouillon uit India
4 porties - 35 minuten
Soepen - hermine - Indiase kip
Met kip, uien en tomatenpuree uit India
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - knies - Indiase kerrieschotel met kip en krieltjes
Met biologische groenten, krielaardappeltjes en kerriesaus uit India
4 porties - 10 minuten
Aardappelgerechten - beamantel
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Indiase kerriesoep
- Allergieen informatie