Allergie informatie: Ikan Cuka (red snepper in bouillon)
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram red snepper
- 7 sjalotjes
- 7 lomboks
- 4 centimeter djahe
- 4 centimeter laos
- 3 daun salam
- 1 theelepel peper
- 0,5 theelepel nootmuskaat
- 3 kruidnagels
- 4 eetlepels azijn
- 0,5 theelepel zout
- 1 deciliter water
- 5 deciliter Olie
Meer Recepten
- Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Gulai Kepala Ikan (Vissenkoppen in een pittige kokossaus)
Met vissenkoppen, kokosnoot en serehstengel uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Atjar Ikan (makreel in zure saus)
Met makreel, kokosmelk en lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Sajoer kari bogor (bouillon met rundvlees, groente en kerrie)
Met runderlappen, wortels en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Soepen - jaccor - Ikan lindung Rendang (gebakken paling)
Met paling, sjalot en rode lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Ikan cuka (red snepper in bouillon)
- Allergieen informatie