Allergie informatie: Hongaarse champignonsoep
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 theelepels olijfolie
- 1 ui, in blokjes gesneden
- 400 gram champignons (in schijfjes)
- 1 paprika (in blokjes)
- 1 theelepel dille
- 1 eetlepel cayennepoeder
- 1 eetlepel sojasaus
- 10,5 eetlepels boter
- 3 eetlepel bloem
- 1 deciliter melk
- 4 deciliter groente- of kippenbouillon
- 1 eetlepel citroensap (flesje)
- 1 bekertje crème fraîche (125 gram)
- peper
- zout naar smaak
- gehakte peterselie voor de garnering (mag droog)
Meer Recepten
- Champignons-tauge soep
Met champignonsoep, tauge en ham uit Nederland
2 porties - 5 minuten
Soepen - avdwijngaard - Hongaarse Speklappen
Met speklappen, paprikapoeder en ui uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Vlees - harwoon - Hongaarse cevapcici spiesen
Met lamsgehakt, rundergehakt en knoflook uit Joegoslavie
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Hongaarse groentesoep
Met hongaarse goulashsoep, mager spek en rode paprika uit Hongarije
4 porties - 25 minuten
Soepen - bettyvandijk - Groentensoep/Champignonsoep met hamblokjes
Met shoarmavlees, groentensoep en verse soepgroenten uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Soepen - avdwijngaard
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Hongaarse champignonsoep
- Allergieen informatie