Allergie informatie: Harira
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 grote tomaten, gepeld
- 3 uien
- 1 zakje soepgroenten
- 125 gram kipfilet
- 2 eetlepel tomatenpuree
- 2 eetlepel olijfolie
- 1 blik kikkererwten (of 1 kopje droge kikkererwten geweekt in water `s nachts)
- 0,5 kop van linzen (geweekt in water gedurende 1 uur)
- 1/3 kopje vermicelli
- 1/3 kopje bloem
- 1 zakje knorr klasik kip
- 2 liter waterkruiden
- 0,5 bosje koriander
- 0,5 bosje peterselie
- 1/8 bosje selderij
- 2 kippenbouillonblokjes
- 1 zakje saffraan poeder
- 1 theelepel gemberpoeder
- zout (naar smaak)
- zwarte peper (naar smaak)
Meer Recepten
- Harira met kip
Met kip, kikkererwten, linzen uit Marokko
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Maaltijdsoepen - amber - Harira
Met kikkererwten, witte bonen en aardappel uit Marokko
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vegetarisch - mirjamopdekist
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Harira
- Allergieen informatie