Allergie informatie: Gemengde paddenstoelsoep met kaastoast
Terug naar het receptIngrediënten
- 30 gram gedroogd eekhoorntjesbrood
- 750 gram champignons
- 2 uien
- 2 eetlepels olie
- 1 eetlepel bloem
- 250 milliliter slagroom
- 2 groentebouillonblokjes
- 0,5 bosje majoraan
- zout
- peper
- 75 gram raclettekaas (stuk)
- 250 milliliter crème fraiche
- 1 eidooier
- 6-8 sneetjes wit brood
- chilipoeder
- bakpapier
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Gemengde paddenstoelsoep met kaastoast
- Allergieen informatie