Allergie informatie: Garnalen en paddestoelensoep
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram gepelde grote garnalen
- 10 stuks shii-take
- 1 teentje fijngemaakte knoflook
- 1/2 theelepel ketoembar
- 1/2 theelepel versgemalen peper
- 2 theelepels lichte sojasaus
- 1 liter water
- 1/2 eetlepel gehakte lenteuien
- Thaise vissaus (nam plah) naar smaak
Meer Recepten
- Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Grapefruit-garnalen cocktail
Met rode grapefruit, gele grapefruit en garnalen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - harwoon - Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Garnalen en paddestoelensoep
- Allergieen informatie