Allergie informatie: Extra gevulde kippen-tomatensoep
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 eetlepel olijfolie traditioneel
- 1 ui, gesnipperd
- 500 gram vleestomaten, in kleine stukjes
- 1 pakje kippensoep voor 6 borden
- 4 stengels bleekselderij, in dunne plakjes
- 300 gram boerensoepgroente
- 100 gram vermicelli
Meer Recepten
- Pezo, een mengeling van peper & zout in een strooibusje
Met zout en pepe uit Belgie
20 porties - 10 minuten
Budget - Digipics - Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Pompoen-tomatensoep met witte boontjes
Met gehakt, tomaten en pompoen uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Soepen - azuro - Tomatensoep 2
Met ui, gepelde tomaten en soepgroenten uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Soepen - lucyvader - Tomatensoep met mais en ham
Met tomatensoep, achterham en mais uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Soepen - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Extra gevulde kippen-tomatensoep
- Allergieen informatie