Allergie informatie: Dovga (Azerbaijan yogurt and herb soup)
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 liter yoghurt
- 1 liter water
- 0,5 glas kikkererwten
- 1 ei
- 50 gram bloem
- 50 gram korte rijst
- 1 bosje koriander
- 1 bosje dille
- 1 bosje munt
- 1 bos spinazie
Meer Recepten
- Tzatziki
Met bulgaarse yoghurt, komkommer en knoflook uit Griekenland
4 porties - 30 minuten
Zomer - christina57 - Spitskool met rijst, gehakt, rozijnen en appel
Met spitskool, rijst, gehakt uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - margr88t - Sweet and sour delight
Met courgettes, sjalotten en natuurazijn uit Nederland
24 porties - 25 minuten
Bijgerechten - hela - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, gehaktballetjes en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Lunchgerechten - looman - Tortellini met cup of soep
Met tortellini, cup a soup en water uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Pastagerechten - ansterhaar
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Dovga (azerbaijan yogurt and herb soup)
- Allergieen informatie