Allergie informatie: Court-Bouillon
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram grof gesneden ui
- 100 gram grof gesneden wortel
- 100 gram grof gesneden bleekselderij
- 2 eetlepels citroensap
- 70 milliliter witte wijn
- 2 liter water
- 1 stuks kruidenboeket (tijm, oregano, laurier, rozemarijn, koriander)
- 5 stuks geplette zwarte-peperkorrels
- zout naar behoeven
Meer Recepten
- Sajoer kari bogor (bouillon met rundvlees, groente en kerrie)
Met runderlappen, wortels en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Soepen - jaccor - Cah Brokoli (Broccoli met spekreepjes in bouillon)
Met broccoli, bouillon en mager spek uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Hati rebus (Gebakken lever gestoofd in bouillon)
Met lever, sjalotten en sereh uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Bouillon di mama
Met mager soepvlees, mergpijpje en maggiblokjes uit Nederland
10 porties - 30 minuten
Soepen - IrmBaz - Soto Ajam 3
Met kip, bouillon en mie uit Maleisie
4 porties - 40 minuten
Soepen - 34533
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Court-bouillon
- Allergieen informatie