Allergie informatie: Bouillabaisse
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg gemengde visfilet(kabeljauw, wijting, poon, zalm enz)
- 100 gram grijze garnalen
- 2 sjalotjes
- 2 teentjes knoflook
- 1 prei
- 2 vleestomaten
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 blikje tomatenpuree
- 1 glas droge witte wijn
- 2 liter visbouillon van tablet
- 1 pakje saffraan
- 2 takjes tijm
- 3 eetlepel gehakte peterselie
- peper
- zout
Meer Recepten
- Bouillabaisse van Noorzeevis
Met noordzeetongen, sint-jakobsnoten en chilipepertje uit Belgie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vis en schaaldieren - pitoe
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Bouillabaisse
- Allergieen informatie