Allergie informatie: Bouillabaisse
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram kabeljauwfilet of tilapiafilet
- 1 ui
- 1 prei
- 1 teen knoflook
- 4 tomaten
- 1 grote venkelknol
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 eetlrprld geraspte sinasappelschil
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 8 deciliter visbouillon
- 3 deciliter witte wijn
- 200 gram garnalen
- stokbrood
- kruidenboter
Meer Recepten
- Bouillabaisse van Noorzeevis
Met noordzeetongen, sint-jakobsnoten en chilipepertje uit Belgie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vis en schaaldieren - pitoe - Bouillabaisse
Met visfilet, grijze garnalen, knoflook uit Frankrijk
4 porties - 1 uur en 5 minuten
Soepen - lekker_koken
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Bouillabaisse
- Allergieen informatie