Allergie informatie: Bleekselderijsoep met danish blue, sjalotjes, basilicum en peterselie
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 struik bleekselderij
- 3 sjalotjes
- 30 gram boter
- 1 eetlepel bloem
- 0,75 liter kruidenbouillon van 2 tabletten
- zout
- 100 gram danish blue
- 1 0,5 deciliter melk
- 1 eetlepel basilicum
- 1 eetlepel peterselie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk