Allergie informatie: Asperge roomsoep
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram geschilde en in stukjes gesneden asperges
- 750 milliliter water
- 40 gram + 75 gram roomboter
- snufjes zout en suiker
- 40 gram bloem
- kippenbouillon (halve tablet)
- 1 eidooier
- 125 milliliter slagroom
- verse peterselie
- peper
- zout
Meer Recepten
- Borrelhapje ham asperges
Met ham en asperge uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - harwoon - Basisrecept van asperges
Met witte asperges, groene asperges en water uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - tobkok - Asperge-biersoep
Met asperges, witbier en aspergesaus uit Belgie
4 porties - 20 minuten
Soepen - toineke - Asperge met walnootdressing
Met walnootolie, asperges en doperwten uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - jacob - Asperge-tomatensalade
Met groene asperges, groene olijven en tomaatjes uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Salades - lucyvader
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Asperge roomsoep
- Allergieen informatie