Allergie informatie: Aardappelsoep met peterselie en pesto
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 plakjes gerookt spek, zonder zwoerd
- 450 gram bloemige aardappels
- 450 gram uien
- 25 gram boter
- 6 deciliter kippenbouillon
- 6 deciliter melk
- 100 gram droge conchigliette
- 1,5 deciliter room
- verse peterselie, fijngehakt
- zout en zwarte peper
- versgeraspte parmezaanse kaas en knoflookbrood om erbij te serveren.
- pestosaus:
- 60 gram verse peterselie, fijngehakt
- 2 teentjes knoflook, gekneusd
- 60 gram pijnboompitten, gehakt
- 2 eetlepel verse basilicumblaadjes, fijngehakt
- 60 gram versgeraspte parmezaanse kaas
- witte peper
- 1,5 deciliter olijfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Aardappelsoep met peterselie en pesto
- Allergieen informatie