Allergie informatie: Simple kaasfondue
Terug naar het receptIngrediënten
- olijfolie
- 2 sjalotten, heel fijngesnipperd
- 1 bakje tijm, alleen de blaadjes
- 50 milliliter cider
- 400 gram Cheddar of belegen boerenkaas, geraspt
- 400 gram Gruyère (kaas), geraspt
- 150 gram blauwaderkaas, verbrokkeld
- 2 eetlepel crème fraîche
Meer Recepten
- Mojito cocktail (simple)
Met bacardi limon, seven-up en muntblaadjes uit Nederland
1 portie - 10 minuten
Cocktails met alcohol - cheffie - De Kaasfondue
Met kaas, wijn en kirsch uit Zwitserland
2 porties - 20 minuten
Fondue - stokpopje1 - Kaasfondue
Met kaas, emmenthaler en gruyere uit Zwitserland
4 porties - 15 minuten
Fondue - heutsie - Zwitserse kaasfondue
Met ztiserse kazen, droge witte wijn en knoflook uit Zwitserland
4 porties - 20 minuten
Fondue - schierbeek - Kaasfondue uit de oven
Met kaasfondue, mini maiskolven en paprika uit Nederland
2 porties - 30 minuten
Oud en nieuw - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Simple kaasfondue
- Allergieen informatie