Allergie informatie: Witlofsalade met kipfilet en bietjesdressing
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram geraspte bietjes
- 1 eetlepel fijngesneden peterselie
- 4 ansjovisfilets
- 3 eetlepels basilicumazijn
- 2 eetlepels kappertjes
- zout en peper
- 3 à 4 witlofstronkjes (blaadjes losgehaald)
- 250-300 gram gerookte kipfilet
- 0,5 rode ui, in dunne ringen
- 1 bakje tuinkers
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Witlofsalade met kipfilet en bietjesdressing
- Allergieen informatie