Allergie informatie: Witlofsalade met ei, tomaat en nectarine
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 stronken witlof
- 4 eieren, gekookt
- 3 tomaten
- 1 nectarine
- 2 eetlepels kerriekruiden
- snufje gedroogd citroengras (sereh)
- 1 eetlepel bananenstroop
- 1 eetlepel citroensap
- 3 eetlepels rozenwater
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Witlofsalade met ei, tomaat en nectarine
- Allergieen informatie