Allergie informatie: Wilde rijstsalade
Terug naar het receptIngrediënten
- het sap van 1 sinaasappel
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel citroenrasp
- zout en peper
- 200 gram gekookte wilde rijst (afgekoeld)
- 100 gram geroosterde amandelen
- 100 gram rucola (de blaadjes)
- 50 gram rozijnen
Meer Recepten
- Drielse rijstsalade
Met rijst, sperziebonen en citroen uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Maaltijdsalades - sonyanijntje - Rijst met kip in room
Met rijst, kipfilet en spitskool uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - leintje30 - Gegrilde zeebaars
Met zeebaars, venkel en basilicum uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Zalm- broccoli uit de wok
Met wilde zalmfilet, broccoli en rode ui uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - breemer - Rijstsalade voor bij de bbq, gourmet, enz
Met rijst, paprika en kipkruiden uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Wilde rijstsalade
- Allergieen informatie