Allergie informatie: Waldorfsalade met fruit en kaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 1-2 sinaasappels zonder pit, in partjes
- 85 gram groene of rode kool, gesneden
- 1 rode of groene appel, in blokjes
- 2 stelen bleekselderij, in maantjes
- 2 eetlepels gele rozijnen
- 2 eetlepels pruimen of dadels, ontpit en in stukjes
- 2 eetlepels gedroogde abrikozen, in blokjes
- voor de dressing:
- 170 gram kwark of ricotta
- 90 milliliter melk of yoghurt
- 30 gram fijngehakte pinda's, ongezouten
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Waldorfsalade met fruit en kaas
- Allergieen informatie