Allergie informatie: Waldorfsalade met dadel-yoghurtsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kleine knolseldrij van ca. 500 gram
- 2 eetlepels citroensap
- zout
- 100 gram belegen goudse kaas
- 50 gram walnoten
- 2 appels
- 1 eetlepel rozijnen
- enkele toefjes peterselie
- voor de saus:
- 75 gram dadels
- 2 deciliter yoghurt
- 2 eetlepels honing
- 0,5 theelepel kaneel
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Waldorfsalade met dadel-yoghurtsaus
- Allergieen informatie