Allergie informatie: Tonijnsalade met spinazie
Terug naar het receptIngrediënten
- 375 gram tonijn op water uit blik
- 1 rode ui
- 250 gram verse spinazie
- 300 gram witte bonen uit blik
- 150 gram trostomaten
- 80 gram groene olijven
- 4 eieren
- 125 milliliter olijfolie
- 60 milliliter citroensap
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel citroenrasp
- 2 theelepels Franse mosterd
- 1 theelepel rietsuiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Tonijnsalade met spinazie
- Allergieen informatie