Tonijnsalade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Laat de tonijn uitlekken.
  2. Halveer de tomaatjes en .
  3. Snijd de in reepjes.
  4. Snijd de in blokjes.
  5. Snijd de in ringetjes.
  6. Roerbak de groente 2 minuten en laat ze afkoelen.
  7. Meng de , , azijn en mosterd tot een dressing.
  8. Breng het op smaak met zout.
  9. Voeg de tomaatjes, groente, basilicum en tonijn toe aan de dressing en meng het goed door elkaar.
  10. Verdeel over 2 bordjes de sla.
  11. Schep de tonijnsalade op de sla.
  12. Garneer met de geraspte kaas.
25
25
25

Variaties op Tonijnsalade

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Tonijnsalade
VariatieAantalGang
Tonijnsalade22Salades
Aardappel-tonijnsalade3Maaltijdsalades
Broodje tonijnsalade2Sandwiches

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in tonijn op olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in tonijn op olie
  • tonijn op olie is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
185 kcal
9%370 kcal
Vetten
8 g.
12%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%22 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tonijnsalade