Allergie informatie: Tomatensalade met bosui, knoflook en witte wijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 vleestomaten
- 4 bosuitjes
- 2 teentjes knoflook
- 5 eetlepels witte wijn
- 3 eetlepels balsamico-azijn
- 2 eetlepels olijfolie
- zout
- 4 sneetjes oud wit brood
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Tomatensalade met bosui, knoflook en witte wijn
- Allergieen informatie