Allergie informatie: Thaise gehaktsalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram tartaar
- 2 eetlepels ongekookte rijst
- 1 theelepel sereh
- 1 stuks sjalot, in schijfjes
- 3 stuks lenteui, in stukjes van 1 cm
- 1/2 krop ijsbergsla, in reepjes
- 3 eetlepels bouillon
- 2 eetlepels Thaise vissaus
- 3 eetlepels citroensap
- 2 theelepels gedroogde rode peper
- 2 theelepels suiker
- 1 stuks rode Spaanse peper
- 1/2 kopje korianderblad
Meer Recepten
- Thaise kipcurry
Met kipfilet, rode currypasta en gember uit Thailand
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - aafie26 - Thaise kippensoep
Met kip, kokosmelk en sereh uit Thailand
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Soepen - hfbrons - Pittige komkommersalade met Thaise vissaus
Met komkommer, thaise vissaus en rode peper uit Thailand
4 porties - 25 minuten
Bijgerechten - cannet - Zalm met salsa van gegrilde ananas
Met zalm, ananas en gele rijst uit Thailand
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gbvm - Gele Kerriepasta
Met chilipepers, sereh en kardemom uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Sambals - 34533
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Thaise gehaktsalade
- Allergieen informatie