Allergie informatie: Salade van geroosterde tomaat en mozzarella
Terug naar het receptIngrediënten
- 12 tomaten
- zout enpeper
- 3-4 eetlepels takjes tijm
- 1 teentje knoflook, in plakjes
- 12 gehalveerde kerstomaatjes
- 2 bollen buffelmozzarella, in stukken
- 50 gram rucolablaadjes
- handvol basilicumblaadjes
- 4 eetlepelsolijfolie
- ciabattabrood
Meer Recepten
- Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Salade van geroosterde tomaat en mozzarella
- Allergieen informatie