Allergie informatie: Salade van gerookte kip met avocado en croutons
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 gerookte kipfitet
- 150 gram groene salade
- 1 rijpe avocado
- pijnboompitten
- 1 eetlepel knoflookolie
- 1 eetlepel olijfolie
- peper
- zout
- 2 sneden witbrood
- saladedressing met pesto, kant en klaar
- (maar ook makkelijk zelf te maken:
- 1 deciliter yoghurt
- 2 eetlepels mayonaise
- 1 eetlepel groene pesto genovese)
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Salade van gerookte kip met avocado en croutons
- Allergieen informatie