Allergie informatie: Salade van gebakken rib-eye met geitenkaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 bakje alfalfa
- 1 bosje basilicum
- 150 gram Parmezaanse kaas
- 200 gram geitenkaas
- 400 gram rucola
- 250 gram rib-eye
- 200 cc balsamico- azijn
- 4 sjalotjes
- 1 theelepel rietsuiker
- zeezout grof
- 4 seizoenen- peper uit de molen
- 150 cc olijfolie
- 5 tenen knoflook
- 1 limoen
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Salade van gebakken rib-eye met geitenkaas
- Allergieen informatie