Allergie informatie: Salade Nicoise met stokbrood
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 stokbrood
- 200 gram haricots verts of sperziebonen
- 300 gram verse tonijn, in blokjes
- 6 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels citroensap
- 0,5 theelepel mosterd
- versgemalen zwarte peper
- 1 krop sla
- 400 gram aardappelen, gekookt en in blokjes
- 2 tomaten in stukjes
- 4 eieren, hardgekookt, gepeld en in vieren
- 1 eetlepel kappertjes
- 75 zwarte olijven
- 12 ansovisfilets
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Salade nicoise met stokbrood
- Allergieen informatie