Allergie informatie: Salade met ham en piccalillydressing
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram gemengde salade
- 1 kleine rode ui
- 4 radijsjes
- handjevol sperzieboontjes, beetgaar
- handjevol bloemkool of broccoliroosjes, beetgaar
- 3 eetlepels piccalilly
- 1 eetlepel olijfolie (voor dressing en salade)
- 1-2 eetlepel water
- 200 gram beenham (dunne plakken)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Salade met ham en piccalillydressing
- Allergieen informatie